Johannesburg/ Pretoria AERO guest lodge is prima. - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Ruud&Liesbeth Pool&Eeftink - WaarBenJij.nu Johannesburg/ Pretoria AERO guest lodge is prima. - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Ruud&Liesbeth Pool&Eeftink - WaarBenJij.nu

Johannesburg/ Pretoria AERO guest lodge is prima.

Door: Liesbeth en Ruud

Blijf op de hoogte en volg Ruud&Liesbeth

18 September 2017 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Gisteren 17 sept aangekomen in Johannesburg. We hebben een goede vlucht gehad van bijna 11 uur. En hadden de pech dat er bij het vodacom winkeltje geen internet mogelijk was, waardoor we geen sim only konden kopen. Dus toch maar met ons nl nummer de lodge gebeld om ons op te halen. We werden opgehaald door Vriendelijke zwarte afrikanen die onderling Zulu praten maar toch wel 5 verschillende talen spreken. We mogen vrij drinken pakken, koffie en thee gratis en alles uit de koelkast opschrijven om bij afrekening te betalen. De kamer is prima, schoon en gezellig gemaakt. Het is een enorm groot bed, 2x120 denk ik, met heerlijk schoon ruikende lakens en dekbed.

Ruud is vanmorgen weer naar het vliegveld, dit om de auto op te halen, geld te pinnen en een simkaart te kopen. Omdat het goedkoper is om geld op de VISA kaart te zetten hebben we dat gedaan. Het duurt alleen wel langer dan we gedacht hebben voordat dit geld erop staat.

Vandaag gaan we op de bonnefooi naar Nelspruit en daar overnachten. Dit om rustig te genieten wat zich onderweg aandient. We zoeken daar wel een onderkomen voor die ene nacht. Morgen staat ons een eerste gamedrive te wachten.. we zijn heel erg nieuwsgierig en benieuwd.
Ook hier kwamen we heel enthousiaste menden tegen die hun hart aan zuid Afrika verpand hebben en dan vooral aan de reservaten hier. Dus onze verwachtingen zijn hoog gespannen.. hahaha.. tot een vlgd keer maar weer. Niet wetende wanneer we weer WiFi tot onze beschikking krijgen.

• 18 September 2017 - 12:43

Ingrid:

Hoi hoi lieverds! Fijn te lezen dat de reis goed verlopen is... het avontuur kan beginnen !
    Heel veel plezier samen en geniet van alles om jullie heen. Dikke kus❤️
    Liefs van René Ingrid en Ayla

Ruud&Liesbeth

De voorpret is alweer volop aanwezig. Door middel van internet, foto's bekijken en de verhalen etc: ook van (on)bekenden hebben we weer ervaringen gedeeld waar wij onze voordeel mee doen. Nu gaan we met een huur auto Zuid-Afrika ontdekken. Het staat ons veelal vrij om te plannen op het moment zelf...toch hebben we ook een aantal overnachtingen vastgelegd van huis uit. Wij vinden het leuk om ervaringen te delen en wie weet jullie enthousiast te maken voor dit land.Dus laat eens van je horen, zien in een mailtje wat jullie ervan vinden. Zie ook onze andere reizen. Wij zullen niet altijd bereikbaar zijn, en het zuid Afrikaanse telefoonnummer geven we aan een Jeroen.

Actief sinds 05 Nov. 2008