eerste dagen bangkok - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Ruud&Liesbeth Pool&Eeftink - WaarBenJij.nu eerste dagen bangkok - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Ruud&Liesbeth Pool&Eeftink - WaarBenJij.nu

eerste dagen bangkok

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ruud&Liesbeth

18 Januari 2009 | Laos, Vientiane

nou kilometers vreten hier... veel gelopen en ook met de tuktuk heel veel gezien.We reizen voor 100 bath ( 2 eurootjes heel bangkok door). pingpongballen gescoord hahahahaha, ipv de bananabar.. dit alleen voor de insiders...

het gaat geweldig.Hadden op het vliegveld niet goed gekeken waar we opgehaald zouden worden, gelukkig hebben ze wel gewacht pfff een half uur.. Dus wel geduldige mensen hier die " Thai" ....
We dachten dat we zelf wel goedkoop hier iets konden regelen...pfff de TAT doet het beter... veel goedkoper en makkelijker om alles geregeld te krijgen.We hoeven niet eens naar de ambasades, alles is geregeld nu; de reis naar siem reap cambodja en welk hotel we daar hebben daar is al duidelijk; Lotuslodge

we hebben nu twee dagen veel ondernomen, best veel indrukken die we voordien nog niet hadden van Bangkok. Naar een Bazaar en nachtmarkt, lekker gegeten voor heel weinig natuurlijk hahahaha...Met de boot van de ene kant van de stad naar de andere en terug gelopen via allerlei marktjes etc. echt het leven in Bangkok weer opgesnoven. We zijn weer gewend aan de smog in Bangkok. We gaan dinsdag naar de tijgers bij de monniken, maar dan wel vroeg in de ochtend als ze gevoerd en gebadderd worden, omdat ze `s middag alleen maar slapen en dan de busladingen met touristen komen en morgen laten we ons lekker verwennen in Wat Po met een massage. Dus tot aan donderdag redelijk volgepland, daarna gaan we met een busje naar Cambodja. We gaan nu weer lekker een kroegje opzoeken en een bacootje drinken. Foto's plaatsen we vlgd keer vanuit Cambodja tot dan groetjes en liefs van ons R&L

• 18 Januari 2009 - 14:26

Marco En Petra:

Goh, we kunnen de sfeer gelijk weer oproepen, de lucht ook hahahaha.
    Die tijgers lijkt ons echt waanzinnig hoor, maak vooral veel foto's.
    Have fun en geniet ervan en denk ook een beetje aan ons thuisblijvers.

liefs xxx

• 19 Januari 2009 - 12:29

Hanneke:

Hoi Ruud en Liesbeth,

Vanmorgen las ik jullie bericht in mijn mailbox.
    Leuk!! Wat fijn dat het tot nu toe allemaal zo lekker gaat met jullie. En wat hebben jullie al veel gezien en gedaan in die paar dagen dat jullie in Bangkok zijn!
    Geniet van al het moois wat jullie zien en beleven! Zeker ook van het weer want het is hier maar gijs en regenachtig, oersaai dus!
    We lezen graag jullie reis ervaringen en verhalen!!
    Groetjes Frans en Hanneke.

• 19 Januari 2009 - 13:32

Annique:

Leuk om even van jullie te horen! kan niet wachten tot de foto's erop staan!:D liefssss

• 20 Januari 2009 - 08:40

Christel:

Dat klinkt goed allemaal. Lekker relaaaaaaxt!!!!
    Hier alles ok! Tot mail!
    liefs van ons allen

• 21 Januari 2009 - 10:45

Jeroen:

nou dat klinkt al zeer aantrekkelijk, baco'tjes, en een beetje naar tijgers kijken.. haha, heel veel plezier nog in bangkok.. ik ga maar weer verder met mijn studie, haha. kusje:)!

Ruud&Liesbeth

De voorpret is alweer volop aanwezig. Door middel van internet, foto's bekijken en de verhalen etc: ook van (on)bekenden hebben we weer ervaringen gedeeld waar wij onze voordeel mee doen. Nu gaan we met een huur auto Zuid-Afrika ontdekken. Het staat ons veelal vrij om te plannen op het moment zelf...toch hebben we ook een aantal overnachtingen vastgelegd van huis uit. Wij vinden het leuk om ervaringen te delen en wie weet jullie enthousiast te maken voor dit land.Dus laat eens van je horen, zien in een mailtje wat jullie ervan vinden. Zie ook onze andere reizen. Wij zullen niet altijd bereikbaar zijn, en het zuid Afrikaanse telefoonnummer geven we aan een Jeroen.

Actief sinds 05 Nov. 2008